Zajedno sa drugim Poljoprivrednim gazdinstvima naše opštine, prepoznatih projektom “PUT SIRA I MEDA” od strane Turističke Organizacije Opštine Žabalj, Vladisavljević pčelarstvo svake godine uspešno predstavlja svoje proizvode na Sajmu turizma u Beogradu, na Sajmu turizma u Novom Sadu i u Limanskom parku u Novom Sadu na kulturnoj manifestaciji “UKUSI VOJVODINE”, kao i mnogobrojnim drugim manifestacijama.

 

Pošto je pčelarenje za Vladisavljević pčelarstvo već dugo vremena ozbiljan posao, naš hobi su sa razlogom postali Šetland Poni konji. Oni su poznata atrakcija za decu iz Gospođinačkog vrtića, kao i za svu decu koja su ih ikada videla. Naši Poni konji su očigledno razmaženi i veoma puzdani za vožnju dece i odraslih Poni kočijom.

Teško je odrediti šta je više uticalo, Vladisavljević pčelarstvo ili Poni konji, da Turistička Organizacija Opštine Žabalj prepozna turistički potencijal našeg gazdinstva i uvrsti nas na svoju mapu Seoskog turizma.

Vrata Vladisavljević pčelarsva su otvorena za sve posetioce, a posebno za ljubitelje zdravog i ukusnog meda. Posetioci mogu da iskoriste mogućnosti: degustacije meda, gledanja pčelinjih društava sa adekvatnom pčelarskom opremom, kao i da posete naše Apiterapeutske komore u kojima mogu udisati aerosole, lekoviti pčelinji vazduh, iz kosnice, koji u sebi sadrži sve vrste pčelinjih proizvoda, kao što su pčelinji otrov, perga, polen, med, pčelinji vosak, matični mleč, propolis i drugi. Takođe, posetioci imaju mogućnost da u prodavnici Vladisavljević pčelarstva u okviru našeg poljoprivrednog gazdinstva, kupe pomenute pčelarske proizvode.

 

Ukoliko želite sebi i svojim najmilijima (najbliyima) da omogućite neverovatno uživanje, ili želite bar na trenutak da zavirite u tragove prošlosti i osetite kakvo su zadovoljstvo princeze i prinčevi nekada imali, ili želite da se udobno smestite i potpuno opustite, a možda i sve to zajedno, onda je pravo vreme da dopustite našim konjima da vas provozaju kroz vesele predele našeg ravničarskog kraja. Dopustite im da vožnjom fijakerom ulepšaju Vaš dan i učine ga nezaboravnim.

Posetite Vladisavljević pčelarsvo sa svojom porodicom ili u grupi i doživite nezaboravne trenutke u neposrednoj blizini pčela, kućnih ljubimaca i prijatnog seoskog ambijenta našeg prostranog dvorišta, oblikovanog da oduševi i ostane nezaboravna uspomena.

Našu ponudu za grupe, do najviše 50 gostiju, obuhvata:
*Mali poklon med za dobrodošlicu
*Mala Pčelarska akademija
*Degustacija 3 do 5 različitih vrsta meda
*Prodaja prirodnog pčelinjeg meda i drugih pčelinjih proizvoda
*Jahanje poni konja za decu uzrasta do 12 godina
*Vožnja poni kočijom za decu i odrasle

*Udisanje aerosola iz košnice

Najavite vaš dolazak i rezervišite termin vaše posete. Rado vas očekujemo.
Vladisavljević pčelarstvo je odabralo subotu za svoj neradan dan.