Zajedno sa drugim Poljoprivrednim gazdinstvima naše opštine, prepoznatih projektom “PUT SIRA I MEDA” od strane Turističke Organizacije Opštine Žabalj, Vladisavljević pčelarstvo svake godine uspešno predstavlja svoje proizvode na Sajmu turizma u Beogradu, na Sajmu turizma u Novom Sadu i u Limanskom parku u Novom Sadu na kulturnoj manifestaciji “UKUSI VOJVODINE”. Vladisavljević pčelarstvo, takođe, redovno učestvuje na manifestacijama ekološkog udruženja “BAGREM BELI” iz Gospođinaca, kao i drugim manifestacijama sličnog karaktera.

Pošto je pčelarenje za Vladisavljević pčelarstvo već dugo vremena ozbiljan posao, naš hobi su s razlogom postali Šetland Poni konji. Oni su poznata atrakcija za decu iz Gospođinačkog vrtića, kao i za svu decu koja su ih ikada videla. Naši Poni konji su očigledno razmaženi i veoma pouzdani za jahanje od strane dece, kao i za vožnju dece i odraslih Poni kočijom.

Teško je odrediti šta je više uticalo, Vladisavljević pčelarstvo ili Poni konji, da Turistička Organizacija Opštine Žabalj prepozna turistički potencijal našeg gazdinstva i uvrsti nas na svoju mapu Seoskog turizma.

Vladisavljević pčelarstvo je registrovano pčelarsko gazdinstvo, u okviru našeg poljoprivrednog gazdinstva i predstavlja vašeg pouzdanog poslovnog partnera.

Vrata Vladisavljević pčelarsva su otvorena za sve posetioce, a posebno za ljubitelje zdravog i ukusnog meda. Posetioci mogu da iskoriste mogućnosti: degustacije meda, razgledanje prostorija za vrcanje i pakovanje meda, gledanje pčelinjih društava sa adekvatnom pčelarskom zaštitnom opremom i direktnim upoznavanjem intenzivnih mirisa meda, voska i cveća.

Takođe nudimo mogućnost uživanja u vožnji Poni kočijom, kao i mogućnost jahanja Poni konja od strane dece. Poni konji kao i svi naši brižno birani kućni ljubimci nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Posetite Vladisavljević pčelarsvo sa svojom porodicom ili u grupi i doživite nezaboravne trenutke u neposrednoj blizini pčela, kućnih ljubimaca, dečijeg igrališta i prijatnog seoskog ambijenta našeg prostranog dvorišta, oblikovanog da oduševi i ostane nezaboravna uspomena.

Našu ponudu za grupe, do najviše 50 gostiju, obuhvata:
*Mali poklon med za dobrodošlicu
*Mala Pčelarska akademija (30 minuta)
*Degustacija 3 do 5 različitih vrsta meda
*Mala medena zakuska
*Prodaja prirodnog pčelinjeg meda i drugih pčelinjih proizvoda
*Jahanje poni konja za decu uzrasta do 12 godina
*Vožnja poni kočijom za decu i odrasle

Najavite vaš dolazak i rezervišite termin vaše posete. Rado vas očekujemo.
Vladisavljević pčelarstvo je odabralo subotu za svoj neradan dan.